Meni
Korpa

Akcija

FOLICPLUS® – AKTIVNI FOLAT NAJNOVIJE GENERACIJEFolicPlus® je formulacija koja sadrži 400 µg aktivnog folata i preporučuje se u periodu pre začeća, kao i tokom trudnoće i nakon porođaja.Obzirom da FolicPlus® sadrži aktivni folat (5 MTHF), svaka žena, bez obzira na genetiku, može ga iskoristiti istog ..
642,00RSD
Ostali sastojci: goveđa želatina; pročišćena voda; ulje šafranike (Carthamus tinctorius), omekšivači: glicerol, sorbitol; emulgator: glicerol monostearat; bojila: željezov oksid crni, željezov oksid crveni, glutation.Upozorenje: Može izazvati manje probavne teškoće (mučnina, nadutost, prol..
1.490,00RSD
Delovanje:Lactil® je dodatak ishrani koji sadrži suve ekstrakte semena anisa i ploda komorača koji doprinose produkciji majčinog mleka tokom perioda laktacije. Takođe, doprinose i normalnim funkcijama digestije hrane.• Stimuliše laktaciju: Doprinosi produkciji majčinog mleka tokom perioda lakta..
1.140,00RSD
INOFOLIC PLUSOpis proizvoda:INOFOLIC PLUS je dijetetski proizvod koji sadrži mio-inozitol, melatonin i folnu kiselinu.Koristi se za:Tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanjaNadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil ženeŽene preko 35 go..
1.755,00RSD
OPIS PROIZVODA:Sindrom policističnih jajnika (PCOS ) je načešća endokriopatija u žena, najčešći uzrok anovulacija, steriliteta, povećane telesne težine, opadanja kose, pojačane maljavosti, te pojave akni po licu i leđima. Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i fol..
2.670,00RSD
Intesta je dijetetski proizvod koji se koristi za potrebe ishrane kod pacijenata na standardnoj terapiji lekovima ili kao samostalni tretman u sledećim slučajevima:-Sindrom razdražljivog creva (Sindrom iritabilnog kolona)-Inflamatorne bolesti intestinalne mukoze (uključujući inflamatorne bolesti cre..
1.320,00RSD
Geladrink Forte je jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose obnavljanju oštećene hrskavice.Namenjen je pacije..
6.010,00RSD
Delovanje A-LIXIR-a:Snažan antioksidans koji pomaže u:-zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima u oksidativnom stresu-prevenciji KVB kroz antioksidativno delovanje u primarnoj i sekundarnoj prevenciji kardiovaskularnih bolesti i stanja poput dislipidemija i hipertenzije-jačanju imunog sis..
2.690,00RSD
Delovanje A-LIXIR-a:Snažan antioksidans koji pomaže u:-zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima u oksidativnom stresu-prevenciji KVB kroz antioksidativno delovanje u primarnoj i sekundarnoj prevenciji kardiovaskularnih bolesti i stanja poput dislipidemija i hipertenzije-jačanju imunog sis..
5.380,00RSD
OpisAleract je dijetetski proizvod koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum i vitamin B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma. ALERACT se koristi za:Prevenciju spontanog pobačaja i pre..
1.275,00RSD
Brend: VALERIJANA
Alkohol (еtil alkohol – etanol), u koncentraciji od 70% i predstavlja snažni antimikrobni agens koji inaktivira viruse, bakterije i gljivice. Mehanizam njegovog dejstva je denaturacija proteina, koja se najlakše ostvaruje u koncentraciji alkohola od 70% jer voda doprinosi ovom procesu. Etanol se kor..
130,00RSD
Brend:
Sadržaj kompleta:Infracrveni termometar za čelo i uho, 2 baterije od 1,5 V AAA i uputstvo za upotrebu.Namena: Infracrveni termometar je namenjen za merenje telesne temperature ljudi: beskontaktno na čelu i u uhu. Opseg primene: Prikazuje telesnu temperaturu na osnovu merenja toplotnog zračenja če..
9.800,00RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 57 (5 strana)