Meni
Korpa

Sprejevi protiv komaraca

Brend: JOHNSON
Proizvod uspešno pruža olakšanje nakon uboda komarca. Može se koristiti i nakon kontakta sa koprivom.Efikasan je u smirivanju kože i ima dugotrajno umirujuće dejstvo.U ovom proizvodu kombinovani su vrlo delotvorni kozmetički sastojci koji ujedno rešavaju različite tegobe i time osiguravaju v..
513,00RSD
Brend: JOHNSON
Repalet u gelu za zaštitu od komaraca odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata. Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi). Pogodan za upotrebu za decu iznad 2 godine starosti. Uputstvo za upotre..
715,00RSD
Brend: JOHNSON
Off raspršivač protiv komaraca je sredstvo za efikasnu zaštitu kože dece i odraslih od uboda komaraca. Zahvaljujući specijalnom sastavu i posebnoj formuli, istovremeno je delotvoran i nežan...
527,00RSD
Brend: JOHNSON
Zaštita od komaraca, krpelja i muva. Autan raspršivač protiv komaraca štiti od uboda svih vrsta komaraca i krpelja. Stvara na koži barijeru koja pruža zaštitu 6 - 8 sati. Nakon upotrebe koža ostaje nežna i mirišljava.Napomena: Posatupak nanošenja kod dece sprovedite u određenim vremenskim inter..
835,00RSD
Brend: JOHNSON
Odbija štetne insekte, muve, krpelje, komarce i namenjen je ljudima u otvorenim i zatvorenim prostorima. Uspešno i trenutno štiti do 8h od nanošenja. Pogodan je za celu porodicu i za putovanja u tropske predele. Ne koristiti za decu mlađu od dve godine...
783,00RSD
Brend: JOHNSON
ovo repalentsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca, ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu. Nakon upotrebe ..
620,00RSD
Brend: JOHNSON
Novo repalantsko sredstvo efikasno štiti kožuod uboda komaraca i oastalih insekata. Stalna neprobojna barijera koja traje 3-4 sata nakon nanošenja istovrermeno je delotvoran i nežan, te zbog toga je prikladan za decu i osetljivu kožu. Uputstvo: Nanesite sredstvo podjednako  na sve delove tela koje..
564,00RSD
MAPEZ sprej, 100 ml Prirodni štit od komaraca i drugih insekata za decu od 0 meseci i odrasle !  Mapez sprej je jedinstvena složena kombinacija 6 visokoprečišćenih biljnih ulja  ! Na koži lica i tela formira barijeru koja  odbija komarce, muve i druge insekte i  istovremeno neguje kožu.  Bezbedan ..
680,00RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)