Meni
Korpa

GRANUM

Brend: GRANUM
Granum kokosov protein (sa preko 20% proteina) dobija se mlevenjem kokosove pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz kokosovog brašna, tehnoliškim postupkom bez korišćanja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, v..
195,00RSD
Brend: GRANUM
Zašto hladno ceđeno? Hladno ceđeno ulje dobija se mehaničkim ceđenjem semena ili ploda. Tako dobijeno ulje u potpunosti zadržava sve hranljive sastojke, pre svega masne kiseline kojima seme ili plod prirodno obiluje. Zašto nerafinisano? Za razliku od industrijski dobijenog ulja, koje mora da p..
515,00RSD
Brend: GRANUM
Granum konopljin protein (sa preko 30% proteina) dobija se mlevenjem pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz semenki jestive konoplje, tehnološkim postupkom bez korišćenja hemiskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, v..
360,00RSD
Brend: GRANUM
Zašto organsko? Zato što se organska hrana proizvodi od sirovina koje su gajene na nezagađenim površinama koje nisu tretirane hemijskim preparatima i veštačkim đubrivom.Granum Slani proteinski kreker je nastao u želji da ponudimo tržištu nešto novo: vegansku grickalicu koja je izvor proteina, ..
195,00RSD
Brend: GRANUM
Granum laneni protein (sa preko 30% proteina) dobija se mlevenjem pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz semena lana, tehnološkim postupkom bez korišćenja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i ..
165,00RSD
Brend: GRANUM
Zašto organsko? Zato što se organska hrana proizvodi od sirovina koje su gajene na nezagađenim površinama koje nisu tretirane hemijskim preparatima i veštačkim đubrivom.Granum Slani proteinski kreker je nastao u želji da ponudimo tržištu nešto novo: vegansku grickalicu koja je izvor proteina, te ..
195,00RSD
Brend: GRANUM
Zašto organsko? Zato što se organska hrana proizvodi od sirovina koje su gajene na nezagađenim površinama koje nisu tretirane hemijskim preparatima i veštačkim đubrivom.Granum Slatki kreker sa urmom s ljubavlju je napravljen za sladokusce koji misle na svoje zdravlje. Pošto u sastav ovog vegansko..
210,00RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)