Meni
Korpa

TEEKANNE

Brand: TEEKANNE
Teekanne Desire predstavlja novitet iz Teekanne porodice čajeva koji predstavlja savršen spoj biljnog čaja sa aromom čokolade i višnje...Pakovanje: 45 grama......
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
Čaj, to je Teekanne. Od 1882.Teekanne je prvi brendirani čaj i jedna od najstarijih robnih marki na svetu.Teekanne je izumeo vrećicu za čaj, mašinu za pravljenje vrećica, prvu dvostruku vrećicu za čaj i time omogućio da čaj postane omiljeno piće u svetu, odmah posle vode.Teekanne Grupa d..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
Teekanne Love čaj predstavlja proizvod iz Teekanne linije napitaka, koji je posebno namenjen svim ljubiteljima čajeva. Zahvaljujući svojoj specijalno formulaciji na baz i nara, hibiskusa, jabuke I šipka, ovaj aromatičan čaj će probuditi vaša čula i stvoriti eksploziju ukusa u vašim ustima.P..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE ĐUMBIR I LIMUN ČAJ A20Teekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu...
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE LOVE MIX (LOVE, PASSION & DESIRE)Teekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i ..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE ČAJ MAGIC APPLETeekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu.Veliki ..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE NARANDŽA I ĐUMBIR ČAJTeekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu...
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE PASIONTeekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu.Veliki izbor a..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
Sadržaj: hibiskus, jabuka, šipurak, listovi kupine, brusnica 7%, kora pomorandže, aroma maline Proizvodjač: Teekanne GmbH, Salzburg – Austrija....
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE TEMPTATIONTeekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu.Veliki i..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE WILD BERRYTeekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu.Veliki izb..
249,00 RSD
Brand: TEEKANNE
TEEKANNE WINTER TIMETeekanne su čajevi visokog kvaliteta i savršenog ukusa.Ovi čajevi pravljeni su tako da sačuvaju sve prirodne komponente pažljivo odabranih biljaka i voća.Svaka kesica filter čaja zaštićena je specijalnom Teekanne folijom koja čuva aromu, ukus i svežinu.Veliki ..
249,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)