Meni
Korpa

MEILAB

Brend: MEILAB
Timijan puder za noge i obuću predstavlja zaštitu od neprijatnih mirisa usled znojenja nogu.Puder se preporučuje za svakodnevnu upotrebu, po potrebi se može nanositi više puta u toku dana.Posebno je pogodan za osobe koje imaju problem sa pojačanim znojenjem nogu i neprijatnim mirisima koji s..
250,00RSD
Brend: MEILAB
Bršljan ulje je specifična kombinacija biljnih ekstrakata ( bršljan, kesten ) i etarskih ulja ( limun, ruzmarin, geranijum ) u masnoj podlozi obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena i kofeinom. Namenjeno je masaži, u cilju poboljšanja stanja celulita i njegovog odstranjivanja. Delovanje Biološki aktivni..
363,00RSD
Brend: MEILAB
Lavanda ulje je smeša etarskih ulja ( lavanda, geranijum, bergamot ) i ekstrakta lavande u tečnoj masnoj podlozi, obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena. Namenjeno je masaži kojom se ublažava stres. Delovanje Etarsko ulje lavande brzo se absorbuje u krvotok preko kože, i mukozne membrane pluća i nosa, ..
399,00RSD
Brend: MEILAB
Ruzmarin ulje je smeša etarskog ulja i uljnog ekstrakta ruzmarina u tečnoj masnoj podlozi. Namenjeno je za masažu tela indukovanu slabom perifernom cirkulacijom Delovanje Opšta masaža ovim uljem poboljšava perifernu cirkulaciju. Lokalno primenjeno, deluje analgetički protiv bolova u mišićima i ligam..
399,00RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)