Meni
Korpa

Dr. Niedermaier

Regulatpro Bio 350ml
Lično preuzimanje
Kompleks od svežeg voća i orašastih plodova za energiju, vitalnost i imunitet, 350mlRegulatpro® Bio je proizveden putem kaskadne fermentacije – jedinstvene metode patentirane 2004. godine. Predstavlja bioaktivni koncentrat koji sadrži fragmente enzima: di-, tri- i oligopeptide kao i polifenole, flav..
6.495,00RSD
Regulatpro Hyaluron 20x20ml
Lično preuzimanje
Kompleks sa hijauronskom kiselinom za tretman bora na koži, 20x20mlRegulatpro Hyaluron: - Vidljivo smanjenje bora na licu, vratu, rukama i telu - Popravlja izgled kože (ujednačen ten, mekoća, elastičnost, hidratacija, glatkost, čistoća) - Aktivan oporavak tkiva- Lepa kosa i nokti- E..
8.195,00RSD
Regulatpro Metabolic 350ml
Lično preuzimanje
Kompleks od svežeg voća i orašastih plodova za regulaciju šećera u krvi i zdravlje srca i krvnih sudova, 350mlRegulatpro® Metabolic je dodatak ishrani koji aktivira enzimske procese u organizmu. Bioaktivnom koncentratu od fragmenata enzima Regulatpro Bio dodati su vitamini iz grupe B, vitamin C, vit..
6.495,00RSD
Regulatpro za decu Regulatius 350ml
Lično preuzimanje
Kompleks za decu od svežeg voća i orašastih plodova za energiju, vitalnost i imunitet, 350mlOvaj dodatak ishrani sadrži kaskadno fermentisani organski tečni koncentrat obogaćen prirodnim vitaminom C iz organskih acerola trešanja. Za dnevni unos, bilo razblažen vodom ili nerazređen.UpotrebaGodineDoz..
6.730,00RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)