Meni
Korpa

Intimno zdravlje

Brend: PIC
Klistir za čišćenje creva ili vaginalnog čišćenja koja funkcioniše sa pogodnim uređajem za navodnjavanje, što vam omogućava da slobodno regulišete snagu mlaznjaka za ugodno iskustvo...
870,00RSD
Brend: PIC
Pic Soft Wash uređaj za čišćenje creva i aurikularno čišćenje.Omogućuje da jednostavno izvedete crevno ili aurikularno čišćenje, sa fleksibilnom kanilom za nežno i udobno navodnjavanje.Manja veličina vam pomaže da duboko očistite uši.Soft Wash je brz i jednostavan za korišćenje...
410,00RSD
Za pravu revoluciju u ljubavnom životu svakako isprobajte Durex Play gel za masažu 2 u 1, lubrikant za masažu cijelog tijela, a naročito intimnih područja...
923,00RSD
Brend: EUCERIN
Koža u intimnoj regiji je posebno osetljiva i ako je narušena njena prirodna barijera, postaje podložna iritaciji, nelagodnosti i čak infekcijama. Zato joj je potreban blagi i umirujući preparat za čišćenje. Eucerin Losion za intimnu higijenu ima pH vrednost 4,5, prilagođenu ženskoj intimnoj regiji,..
629,00RSD
Brend: BIOSE
Normalna vaginalna flora od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija. Vaginalnu floru čine dobre bakterije laktobacili, tako što formiraju zaštitni biofilm. Narušavanje ravnoteže vaginalne flore pogoduje razvoju vaginalnih infekcija. Do nar..
1.085,00RSD
Brend: MONTAVIT
GELLIC INTIM GEL A 20GVaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće. Delovanje:Trenutno suzbija suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje Sprečava iritaciju i dovodi tkivo vagine u optimalno stanje Nadoknađuje i podržava prirodno vaginalno vlaženje Prirodan i bezbedan, štiti vagi..
445,00RSD
Brend: VALERIJANA
KANTARION VAGINALETE Sastav: Ulje kantariona 30%Osobine: Ulja koja ulaze u sastav Kantarion vagitorija sadrže antrahinonske derivate hipericin i pseudohipericin, ksantone, terpinen, eukaliptol, terpineol, alfa-pinen.Primena: Aktivni sastojci ulja kantariona svojim epitelizujućim, protivupalnim,..
315,00RSD
LACTOGYN® sapun za intimnu njegu koristite za svakodnevnu negu i higijenu intimnog područja. Kako se primjenjuje LACTOGYN® intimni sapun? Malu količinu sapuna nanijeti na intimno područje, razmazati i dobro isprati vodom. Sastav: ekstrakt kamilice i nevena, mlečna kiselina...
887,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
Proizvod Multi-Gyn FemiWash: je prirodan i neiritirajući Štiti i optimizuje vaginalnu floru kože Vrlo blago i efikasno čisti Ne sadrži sapune, parfeme, konzervanse je koncentrovanEfikasnost Multi-Gyn FemiWash-aIntimna oblast kod žena sastoji se od labija (usana) koje prekrivaju otvor uretre..
870,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
Sprečava i tretira gljivične vaginalne infekcije:     Leči i sprečava gljivične infekcije vagine     Prebiotski stimuliše laktobacile     Oslobađa od svraba, iritacije, neprijatnog mirisa i sekreta     Sprečava (ponovnu) infekciju kandidom     Prebiotski efekat podržava zdravu vaginalnu floru     De..
1.369,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
Sprečava i tretira vaginalne tegobe.     Sprečava i ublažava bakterijsku vaginozu (BV)     Smanjuje neprijatan miris i pojačan sekret     Ima trenutni umirujući efekat na svrab i iritaciju     Ublažava vaginalne tegobe     Optimizuje vaginalnu floru i stanje tkiva     Sprečava gljivične infekcije   ..
1.370,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
- Prirodni gel sadrži patentirani 2QR kompleks koji blokira proizvodnju bakterija i štiti od infekcija- namenjen je za intenzivnu negu u analnim oblastima kao što su hemoroidi, svrab itd. - Pomaže u sprečavanju hemoroida i grčeva u rektumu - posebno se preporučuje za ublažavanje analne nelagode to..
0,00RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)