Meni
Korpa

Dezodoransi

Brend: URIAGE
Opis Roll-on dezodorans, formulisan bez soli aluminijum hlorohidrata pruža dodir mekoće i efikasnu 24-časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Anti-adhezivna aktivnost inhibiše enzime koji uzrokuju povećano znojenje.Bez alkohola. Bez parabena. Bez soli aluminijuma...
897,00RSD
Brend: NEVENA
DEO EGO KREMA 50ml Krema koja dugotrajno štiti kožu od neprijatnog mirisa tela sa antiperspirantnim i antibakterijskim dejstvom. Može se koristiti i za osetljivu kožu jer u sebi ne sadrži alkoh Dezodorans krema za noge LIDERA sadrži sastojak koji na sebe vezuje neugodan miris pa ga tako više ne os..
260,00RSD
Brend: ILIRIJA
Lidera dezodorans krema predstavlja jedinstveni proizvod koji spečava formiranje neprijatnog mirisa dok se znojite. Lidera krema sadrži aktivan sastojak koji vezuje za sebe neprijatan miris, međutim,krema ne sprečava znojenje. Krema ima dejstvo i do nekoliko dana. Pored toga, osvežava i podstiče krv..
289,00RSD
Brend: BEIERSDORF
NIVEA Powder Touch kombinuje pouzdanu anti-perspirantnu formulaciju sa dragocenim prahom Kaolina. Kaolin je prirodni mineral poznat po svojstvima apsorpcije. Kada ga nanesete, NIVEA Powder Touch se brzo suši i i ostavlja prijatan i mekan osećaj na koži. Njegov negujući i jedinstven miris pruža oseća..
367,00RSD
Brend: BEIERSDORF
Pod pritiskom vremena, na poslu ili sastanku – u svakodnevnom životu često se susrećemo sa stresnim situacijama. Znojenje prouzrokovano stresom je jedna od neželjenih posledica koju prate neprijatni mirisi. NIVEA Stress Protect naučno dokazano štiti i od znojenja prouzrokovanog stresom. Njegova jedi..
371,00RSD
Brend: BEIERSDORF
NIVEA Protect & Care antiperspirant pruža pouzdanu zaštitu koja traje 48 sati i istovremeno neguje osetljivu kožu pazuha. Formulacija bez alkohola je posebno razvijena i sadrži sastojke koji su poznati po svojim negujućim svojstvima. Veoma je blaga, ne izaziva iritaciju i prijatna je za osetljivu ko..
367,00RSD
Brend: BEIERSDORF
NIVEA dezodorans FRESH NATURAL sadrži ekstrakte sa dna okeana i pruža efikasnu 48h zaštitu od znojenja uz osećaj svežine. Optimalna kombinacija zaštite i blage NIVEA nege. Dugotrajna svežina - sadrži okeanske ekstrakte 48h dezodoransne zaštite i NIVEA® nega Dermatološki potvrđeno da odgovara koži..
379,00RSD
Brend: VICHY
Efikasnost protiv znojenja 72h, čak i u stresnim situacijama. Svakim nanošenjem efikasnost je sve jača. Izuzetno prijatna tekstura koja se brzo suši i ne lepi se. Za optimalan osećaj prijatnosti i zaštitu tokom 72h.Delovanje: Izuzetna efikasnost protiv znojenja, čak i u stresnim uslovima. Ovaj tre..
1.319,00RSD
Brend: VICHY
Nežna formula koja je razvijena posebno za osetljivu i depiliranu kožu.Delovanje: Njene antiperspirantne supstance zajedno sa umirujućim kopleksom Proline Cutei vašu kožu 48 sati efikasno štite od prekomernog znojenja i obezbeđuju joj izuzetnu toleranciju. Ova hipoalergena formula je testirana pod..
1.998,00RSD
Brend: VICHY
Savršena nega za muškarce iz palete proizvoda HOMME.Svež i nežan pri nanošenju. Optimalna tolerancija, bez belih tragova na koži.Delovanje: Njegova formula obogaćena antiperspirantnim supstancama i umirujućim oligo-cinkom reguliše znojenje i umiruje Vašu kožu do 48h. Hipoalergena formula BEZ PA..
1.636,00RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)