Meni
Korpa

Alergije

Kategorija alergije na našem sajtu sadrži odličnu ponudu preparata za lečenje. Pored toga kategorija alergije sadrži i veliki broj preparata za ublažavanje simptoma alergijske reakcije.

Alergija je odgovor imunog sistema organizma na uobičajeno bezopasne supstance kao što su polen, hrana ili kućna prašina.

Za kasniji tok trudnoće, neophodne su optimalne doze gvožđa, ali i drugih nutriena kako bi se sprečila pojava malokrvnosti. Pregnacare takođe sadrži i Jod, koji ima veoma bitnu ulogu u psihomotornom razvoju bebe, a tu su još i Vitamini D3 i K, brojni antioksidansi i minerali, koji dodatno doprinose ..
1.190,00 RSD
APIVITA EXPRESS BEAUTY MASKA ZA ZONU OKO OKA GROŽĐEUblažava sitne linije i bore zahvaljujući ekstraktu grožđa i belog lupina. Zonu oko oka čine svežom, odmornom i podmlađenom.Naneti jednak sloj na predeo oko očiju na čistu kožu. Ostaviti da deluje 10 -15 minuta, zatim isprati vodom. Koristiti 2-3 pu..
340,00 RSD
Puna cena Omni Biotic Pande je 4490din. Za plaćanje karticom preko sajta i lično preuzimanje u apoteci važi akcijska cena 3999din.Omni-Biotic Panda predstavlja poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života. Specifičan mehanizam dejstva bakterijskih sojeva u Omn..
3.999,00 RSD
Hanzaplast flaster protiv kurjih očiju trenutno uklanja bol uzrokovanu pritiskom i trenjem i pomaže u uklanjanju kurjih očiju.Mekani jastučić štiti zahvaćeno područje, dok salicilna kiselina omekšava kurje oko kako bi ga se lakše uklonilo.Dejstvo:– Trenutno ublažava pritisak;– Ublažava bol;– Štiti i..
342,00 RSD
Brand: URIAGE
Delovanje:Štiti, hrani i obnavlja suvu ili oštećenu kožu ruku, brzo se upija.Način primene:Naneti na suvu kožu ruku onoliko često koliko je potrebno.Sastojci:Uriage termalna voda, shea maslac, glicerol.Pakovanje: 50 ml..
710,00 RSD
Brand: INVENTA
IMUNITINN® MR je hrana za posebne medicinske namene, na bazi zelenog čaja, korisnih bakterijaLactobacillus rhamnosus i vitamina D, za potrebe ishrane osoba sa oslabljenim imunitetom, kod virusnihinfekcija, blagih i umerenih simptoma gripa.Pakovanje: 10 tableta sa modifikovanim oslobađanjemProizvođač..
935,00 RSD
Hysera® gastrorezistentne tablete sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 60.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički enzim sa ..
1.210,00 RSD
KAKO DELUJE PRIMED 2?Aktivni sastojci preparata podstiču razgradnju i iskašljavanje gustog bronhijalnog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatič..
1.960,00 RSD
Opis proizvoda:Dodatak ishrani sa enzimom serapeptidazom.Film obložene tablete sa entero oblogom omogućavaju   siguran prolazak kroz želudac bez rasvaranja.Da li ste znali?Ovaj specifični enzim se dobija iz  enterobakterije Seratia spp  E- 15 koji se nalazi u organizmim..
1.910,00 RSD
Brand: INVENTA
SERAPINN® Forte kao aktivnu supstancu sadrži serapeptazu. To je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN® Forte ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Njegova primena ..
1.150,00 RSD
Brand: INVENTA
SERAPINN® je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN® ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Sastav: 1 kapsula sadrži 30 mg serapeptaze (ukupna aktivnost 60..
2.150,00 RSD
Brand: HEALTH AID
Opis proizvoda:Serapeptaza je proteolitički enzim koji imam snažno antiinflamatorno dejstvo koje igra značajnu ulogu u smanjivanju bola, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji uzrokuju bol u inflamiranom tkivu. HealthAid Serrapeptase je prirodna alternative bez neželjenih ..
2.755,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 52 (5 strana)