Meni
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.valerijana.rs kojom upravlja Z.U. "VALERIJANA Vujadinović Farm", ima potpisane ugovore sa kurirskim službama i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije i u celom regionu!

Za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše nedeljom.


Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik kurirske službe. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekavalerijana.rs


Troškovi transporta

Dostava se vrši na teritoriji Republike Srbije putem kurirskih službi. Dostava u inostranstvo se realizuje putem usluge Pošte Srbije "PostExport".

Ukoliko je dostava na teritoriji Republike Srbije, a vrednost Vaše pošiljke ne prelazi iznos od 5.000,00 RSD, prilikom isporuke pošiljke biće Vam naplaćeni i troškovi transporta, u skladu sa važećom tarifom kurirske službe u iznosu od 295 RSD (u cenu je uračunat PDV). Valerijana snosi troškove isporuke za narudžbine preko 5.000,00 RSD (važi za isporuke na teritoriji Republike Srbije).

Troškovi dostave u inostranstvo putem usluge Pošte Srbije "PostExport" za zemlje regiona ( Republika Srpska, Crna Gora,  Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija) iznose 1.280,00 RSD. Za ostale zemlje Evrope dostava iznosi 1.790,00 RSD, a za ostatak sveta cena dostave je 2.990,00 RSD.