Meni
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.apotekavalerijana.rs kojom upravlja privredno društvo AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi kurirsko putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge više kurirskih službi za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 5.000,00 RSD RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 5.000,00 RSD RSD dostava se naplaćuje 395,00 RSD. 

AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" je za narudžbine na teritoriji Beograda omogućila i brzu dostavu u roku od 2-3h koja iznosi 399,00 RSD.

Brza dostava na teritoriji Beograda. 1h do 2h je potrebno za dostavu. Može se desiti da Vam brza dostava na internet prodavnici bude omogućena ali da zapravo dostavno vozilo ne može da stigne do Vas. Mesta za brzu dostavu možete pogledati na LINKU.. Dostava je moguća isključivo kada odaberete način plaćanja plaćanje karticom.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.


Cena za internacionalnu dostavu

Troškovi dostave u inostranstvo putem usluge više kurirskih službi za inostranstvo za zemlje regiona (Republika Srpska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija) iznose 1.280,00 RSD. Za ostale zemlje Evrope dostava iznosi 1.790,00 RSD, a za ostatak sveta cena dostave je 2.990,00 RSD. Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke).

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa do 2kg na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije Vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekavalerijana.rs


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekavalerijana.rs slobodni za prodaju putem interneta. AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kurirske službe, zemlje izvoza (Srbije).

AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" u ovom slučaju ne dobija paket nazadcarina takve pakete zadrzava i mi necemo i ne mozemo biti u obavezi da refundiramo novac. AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" ce poslati robu samo pod ovim uslovima.

Posebna napomena - Zbog specifičnosti robe preporučujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li možete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu pažnju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira što su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja, svaka Carina ima svoje lokalne propise i može da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala, ukoliko su troškovi vraćanja paketa veći od vrednosti robe, AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" zadržava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji AU "VALERIJANA Vujadinović Farm" neće biti u mogucnosti da izvrši refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogućoj situaciji. Ukoliko je vrednost paketa veća od troškova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne troškove.

Sve naknadne reklamacije oko refundacije novca nece biti prihacene jer smo Vas blagovremeno i na sasvim jasan način obavestili o mogucim komplikacijama.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).