Meni
Korpa

Aparati

Brend: MEDISANA
Medisana Merač krvnog pritiska za nadlakticu BU 512 Registrovan kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije kao medicinsko sredstvo.Medisana Merač krvnog pritiska za nadlakticu BU 512 Velika manžetna (obim nadlaktice 22 – 36 cm) 2 x 90 memorija Koristi 4 baterije 1,5 V tip AA LR6 koje se d..
4.580,00RSD
Norditalia Kompresorski inhalator DROP Garancija - 3 godine Pogodan za decu i odrasle Optimalna veličina čestica aerosola omogućava efikasnu primenu terapije Visok stepen raspršivanja 0,37 ml/min, brza inhalacija Zapremina posude za lek 8ml Mogućnost izbora 2 brzine inhalacije Inovativni klipni komp..
3.999,00RSD
Aparat deluje na bazi fototerapije koja predstavlja inovativan tretman protiv alergija, polenske kijavice, curenja iz   nosa i suznih očijuTerapeutski svetlosni zraci koji se emituju u nozdrve putem dioda sprečavaju ćelije da oslobađaju histamin i ublažavaju simptome alergijskog ..
4.495,00RSD
Brend: MEDISANA
Pouzdano merenje krvnog pritiska na članku ruke 2 x 60 memorija za 2 korisnika Prikaz sistolnog i dijastolnog pritiska, pulsa, datuma i vremena Detektuje aritmiju Rezultati merenja klasifikovani prema Svetskoj Zdravstvenoj Organizaciji Izračunava prosečnu vrednost poslednja 3 rezultata merenja Medis..
3.509,00RSD
Brend: MEDISANA
GARANCIJA 3 GODINE.Jedan u nizu vrhunskih aparata cuvene kompanije MEDISANA (Nemacka). Kompanija MEDISANA je vise od 20 godina svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kucnu upotrebu (aparati za porodicno zdravlje). Vrhunski kvalitet MEDISANA proizvoda obezbedjen je visokim proizvodjackim ..
769,00RSD
Brend: PHILIPS
Kompresorski inhalator Philips InnoSpire Essence, Inhalator pogodan za profesionalnu konstantnu upotrebu u bolnici ili kod kuće, SideStream aerosol tehnologija obezbeđuje bržu terapiju, veću iskoristivost raspršenog leka i znatno uvećan disajni protok, Vreme trajanja inhalacije: 6 – 8 min, Dvostruko..
4.800,00RSD
Brend: PIC
Tehnologija i inovacija su osnove PiC istraživanja. Zbog ovoga je PiC, lider u ovoj oblasti, u mogućnosti da razvije specifične i inovativne proizvode za merenje telesne temperature koji u potpunosti zadovoljavaju najviše standarde preciznosti i efikasnosti. PiC Solution ima kompletan asortiman top..
430,00RSD
Brend: EXATHERM
Klinički / analogni toplomer bez žive je stakleni medicinski toplomer namenjen merenju telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične kako za ljude tako i za živo..
630,00RSD
Čeoni toplomer My Baby Brzo očitavanje Nesalomljiv Precizan Bezopasan..
135,00RSD
Brend: ROMED
Medisana svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu. Normalna telesna temperatura se kreće između 36oC i 37,5 oC. Fluktuacije su sasvim normalne, u zavisnosti od doba dana i telesnog stanja, na primer u menstrualnom ciklusu kod žena i dr. Temperaturu bi trebalo uvek meriti na ..
630,00RSD
Brend: WUXI MEDICAL
Toplomer bez žive, je stakleni medicinsk toplomer namenjen za merenje telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične, kako za ljude tako i za životnu sredinu. Top..
630,00RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)