Meni
Korpa

Vitamini i minerali

Brend: VALERIJANA
Opti Skin Form kapsule doprinose održavanju normalnog stanja kože, imaju širok opseg bioloških funkcija, doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema, stvaranju kolagena i u znatnoj meri utiču na zdravlje  kože, kose, noktiju i koštano-zglobnog sistema. Kome se preporučuju Opti Skin F..
2.499,00RSD
Regulatpro za decu Regulatius 350ml
Lično preuzimanje
Kompleks za decu od svežeg voća i orašastih plodova za energiju, vitalnost i imunitet, 350mlOvaj dodatak ishrani sadrži kaskadno fermentisani organski tečni koncentrat obogaćen prirodnim vitaminom C iz organskih acerola trešanja. Za dnevni unos, bilo razblažen vodom ili nerazređen.UpotrebaGodineDoz..
6.730,00RSD
Delovanje:Magnezijum se u organizmu nalazi u kostima (60%) i serumu, te učestvuje u nizu enzimskih procesa (Krebsov ciklus, sinteza proteina i nukleinskih kiselina). Učestvuje u stvaranju energije (ATP), transportu glukoze u ćelije i neuromuskularnom prenosu nadražaja. Važan je i u procesu zgru..
1.656,00RSD
Hladno ceđeno ulje žutog noćurka visokog kvaliteta.Proizvedeno bez upotrebe hemijskih rastvarača.Jedan od najboljih izvora nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske kiseline (GLA).U obliku softgel kapsula koje se lako gutaju.U dnevnoj dozi ( 3 tablete) sadrži:Ulje semenki žutog noćurka 1500 mg..
1.760,00RSD
Jedinstvena patentirana formula koja sadrži bioflavonoide citrusa, prah ploda šipka i ekstrakt ploda acerole.Delovanje:Doprinosi zdravlju imunog sistema i zadržava se u ćelijama imunog sistema do 24 sataNežan, visokoapsorbujući oblik vitamina COdličan antionsidansIdealan i za osetljiv želudacSastav:..
2.195,00RSD
Delovanje:Proizvod sadrži enzime neophodne za probavu dnevno unešene hrane. Lipaze pomažu u razlaganju  masnoća na masne kiseline i glicerol, dok amilaze i amiloglukozidaze pomažu razlaganju ugljenih hidrata na manje molekule monosaharide. Proteaze učestvuju u meta..
1.645,00RSD
Delovanje:Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Primarna funkcija vitamina C je sinteza kolagena, proteina neophodnog za formiranje kože, ligame..
1.699,00RSD
Delovanje:Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. Pored dobro poznatog delovanja na ubl..
1.999,00RSD
Brend: HEALTH AID
ZincoVit®- C je specijalno formulisan da obezbedi sve povoljne i korisne principe cinka, propolisa i vitamina C u jednoj lozengi prijatnog ukusa. Idealna potpora imunom sistemu tokom cele godine. Naročito zimi kada telu treba pomoć za vreme hladnih meseci i u proleće da pruži podršku imunom sis..
2.100,00RSD
Brend: MINT PHARM
UNFLU je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema dece i odraslih. Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt korena afričke muškatle, Pelargonium sidoides, koji ispoljava antibakterijska i imunomodulatorna svojstva, i čija je bezbednost ..
360,00RSD
Brend: INVENTA
IMUNITINN® C + Zn je dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrplјenosti. Pakovanje: 10 tableta Zemlja porekla: Republika Srbija Vitamin C: V..
199,00RSD
Solgar Prirodni vitamin E, svojim d-alfa-tokoferol oblikom, osigurava izuzetno visoku biološku aktivnost. Upravo činjenica da se radi o prirodnom obliku E vitamina omogućuje i do 200% veću učinkovitost u odnosu na sintetski oblika vitamina E.Delovanje:Poznat je kao vitamin plodnosti, a kao snažan an..
2.050,00RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 105 (9 strana)