Meni
Korpa

Planiranje porodice, plodnost

OpisAleract je dijetetski proizvod koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum i vitamin B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma. ALERACT se koristi za:Prevenciju spontanog pobačaja i pre..
1.330,00RSD
Ferticure je dijetetski suplement specijalno formulisan da reguliše problematiku insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika.FERTICURE je namenjen: - Ženama sa postavljenom dijagnozom sindroma policističnih jajnika. - Tinejdžerima (akne,maljavost,masna kosa i koža,neredovne me..
3.700,00RSD
Koristi se kao tretman muške neplodnosti, kao dodatak ishrani (primarna i sekundarna neplodnost), kao i kod pripreme za IVF.Cink dprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalnog nivoa testosterona.Cink, bakar, selen i vitamin E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Selen d..
3.040,00RSD
Efikasan tretman za probleme neplodnosti.  Žene koje imaju sindrom policističnih jajnika (PCOS) se u 70% slučajeva suočavaju sa problemima u pokušaju da zatrudne, pošto 80% žena sa PCOS-om ima neredovne ovulacije i menstruacije (ili njihov trajni izostanak).  Tretman INOFOLIC®-om uspostavlja ovula..
1.350,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje: problemi sa snom i depresijom, kao prevencija gubitka pamćenja, kod mišićnih i nervnih bolova, prevencija bolesti srca i moždanog udara, preporučuje se kod osoba koje dugotrajno upotrebljavaju alkohol, Način primene: Preporučuje se 1 kapsula dnevno, u jutarnjim časovima. Pakovanje..
250,00RSD
Brend: OPTIX
Maybe Baby™ je mini mikroskop za određivanje plodnih i neplodnih dana. Prirodna, jednostavna i precizna metoda. Kupuje se jednom, može da se koristi zauvek! Preko 2,5 miliona zadovoljnih korisnika u više od 25 zemalja sveta. Dizajnirano i proizvedeno u Srbiji. U svim apotekama!..
2.955,00RSD
Brend: INVENTA
Mio-inozitol je ključni sekundarni glasnik, primarna komponenta ćelijske membrane fosfolipida i uključen je u brojne biološke procese. On povećava osetljivost ciljnih organa na insulin čime se smanjuje nivo šećera u krvi. Na taj način se regulišu mnogi neprijatni simptomi PCOS-a. Zahvaljujući dejstv..
1.296,00RSD
Orthomol® Fertil plus je namenjen za dijetetski tretman poremećaja fertiliteta kod muškaraca. Da bi proces formiranja i sazevanja spermatozoida, koji traje nekoliko nedelja, bio potpomognut nutritivnom terapijom, treba da bude obezbeđeno kontinuirano snabdevanje mikronutrijentima. Minimalan period t..
6.682,00RSD
Brend: INPHARM DIET
PolicistIN® je dijetetski proizvod - hrana za posebne medicinske namene, namenjen za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) i osoba sa insulinskom rezistencijom.Sindrom policističnih jajnika (PCOS) je endokrini poremećaj kog karakteriše hronično odsustvo ovulacije, ud..
2.090,00RSD
Proxana poboljšava zdravlje prostate i jača antioksidativnu odbranu tkiva prostate i celog organizma. Smanjuje rizik od mogućeg nastanka karcinoma prostate.Proxana može pomoći kod:  Benigne hiperplazije  Hroničnog prostatitisa  Akutnog ili hroničnog bakterijskog prostatitisa Proxana sadrži: ..
3.456,00RSD
Proxeed Plus: - Povećava broj spermatozoida, - Poboljšava pokretljivost spermatozoida, - Poboljšava progresivnu pokretljivost spermatozoida, - Poboljšava i morfologiju spermatozoida.Proxeed Plus sadrži kombinaciju L-karnitina i njegovog aktivnog oblika acetil-L-karnitina u količini neophodno..
8.550,00RSD
PROXEED  WOMEN je dijetetski suplement specijalno napravljen da potpomogne reproduktivno zdravlje žene i poveća mogućnost da dođe do trudnoće.   PROXEED WOMEN  se preporučuje ženama koje žele  uspešnu trudnoću  i  kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete v..
5.690,00RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)