Meni
Korpa

Toplomeri

Brend:
Sadržaj kompleta:Infracrveni termometar za čelo i uho, 2 baterije od 1,5 V AAA i uputstvo za upotrebu.Namena: Infracrveni termometar je namenjen za merenje telesne temperature ljudi: beskontaktno na čelu i u uhu. Opseg primene: Prikazuje telesnu temperaturu na osnovu merenja toplotnog zračenja če..
9.800,00RSD
Brend: EXATHERM
Klinički / analogni toplomer bez žive je stakleni medicinski toplomer namenjen merenju telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične kako za ljude tako i za živo..
474,00RSD
Čeoni toplomer My Baby Brzo očitavanje Nesalomljiv Precizan Bezopasan..
135,00RSD
Brend: PIC
Tehnologija i inovacija su osnove PiC istraživanja. Zbog ovoga je PiC, lider u ovoj oblasti, u mogućnosti da razvije specifične i inovativne proizvode za merenje telesne temperature koji u potpunosti zadovoljavaju najviše standarde preciznosti i efikasnosti. PiC Solution ima kompletan asortiman topl..
405,00RSD
Brend: ROMED
Medisana svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu. Normalna telesna temperatura se kreće između 36oC i 37,5 oC. Fluktuacije su sasvim normalne, u zavisnosti od doba dana i telesnog stanja, na primer u menstrualnom ciklusu kod žena i dr. Temperaturu bi trebalo uvek meriti na ..
441,00RSD
Brend: WUXI MEDICAL
Toplomer bez žive, je stakleni medicinsk toplomer namenjen za merenje telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične, kako za ljude tako i za životnu sredinu. Top..
432,00RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)