Meni
Korpa

Vaške

Cinkova pastaCink se već decenijama koristi kao krema za različite dermatološke probleme uzrokovane nedostatkom Cinka u organizmu. Pasta deluje protivupalno kod različitih upalnih stanja kože poput atopijskog dermatitisa, intertriginoznih dermatitisa, u lečenju akni, rozacee , perioralnog dermatit..
245,00RSD
Brend: MEDGENIX
Repelent u spreju za prevenciju pojave vaški.Klinički dokazana, dugotrajna, efikasna zaštita od vaški za celu porodicu. Koristi se preventivno jednom dnevno...
1.039,00RSD
Brend: MEDGENIX
Paranit šampon sadrži formulu bez insekticida koja klinički dokazano ubija 100% vaški, i ne izaziva rezistenciju. Deluje za 10 minuta i istovremeno i pere kosu. U pakovanju je priložen i gusti češalj za lako uklanjanje vaški i gnjida. Pakovanje: 200ml..
1.484,00RSD
Antiparazitni šampon. Samo za spoljnu upotrebu. QUIT antiparazitni šampon je namenjen za uništavanje vaši glave kod odraslih i kod dece. Permethrin je sintetski piretrioid širokog insekticidnog spektra dejstva koji uspešno uništava vaši glave. Permethrin je hemijska supstanca niske toksičnosti, slab..
263,00RSD
Sredstvo za suzbijanje vašljivosti glave i brzo i efikasno uništavanje letećih i gmižućih insekata. PRIMENA: Kao sredstvo za suzbijanje vašljivosti, SUPITOX® se primenjuje raspršivanjem na kosu do potpune vlažnosti. Posle raspršivanja kosu treba povezati maramom. Nakon 30 minuta kosu treba pažljivo,..
596,00RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)