Meni
Korpa

Aspiratori za nos

Brend: MEZOPHARM
Na krajnje jednostavan i prirodan način svakodnevnom aspiracijom sprečavaju se dodatne infekcije oka, uha, grla i bronhija. Anatomski oblikovan vrh aspiratora garantuje potpunu sigurnost. ..
687,00RSD
Brend: ELFI
Za nežnu pomoć, kada je potrebno. Materijal: visoko kvalitetan, postojan silikon Sa poklopcem koji omogućava da vrh ostane čist Upotreba i održavanje:Oprati pre prve i svake sledeće upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom i temeljno isprati čistom vodom; Pritisnuti telo aspiratora, vrh ubaciti u..
213,00RSD
Nosko aparat za uklanjanje sekreta iz nosa     Aparat  za uklanjanje sekreta iz nosa baziran na tehnologiji usisavanja     Glavica aparata za ispiranje nosa je veoma bezbedna te se može koristiti kod odojčadi     Može se razmontirati na 5 delova i lako oprati pod mlazom vode     Može se sterilisati ..
1.395,00RSD
Nazalni aspirator koji brzo i nežno obezbeđuje kontinualno uklanjanje suvišnog sekreta iz nosa, što predstavlja njegovu ključnu prednost u odnosu na tradicionalne aspiratore. Vodootporni nazalni aspirator je ergonomskog dizajna, što ga čini komfornim za upotrebu, a lakim i jednostavnim za čišćenje i..
1.200,00RSD
Nosko za aspiraciju ustima Preporučen od strane specijalista za uho, grlo i nos, kao i pedijatara.Aspirator se može rastaviti, što čini čišćenje i sterilizaciju veoma lakim.Jednostavan za upotrebu...
863,00RSD
WEE silikonski aspirator za bebe vam pomaze da odrzite nosne kanale vase bebe cistim,nezno cisti sluz. Lako se koristi I odrzava...
372,00RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)