Meni
Korpa

Trudnice

FOLICPLUS® – AKTIVNI FOLAT NAJNOVIJE GENERACIJEFolicPlus® je formulacija koja sadrži 400 µg aktivnog folata i preporučuje se u periodu pre začeća, kao i tokom trudnoće i nakon porođaja.Obzirom da FolicPlus® sadrži aktivni folat (5 MTHF), svaka žena, bez obzira na genetiku, može ga iskoristiti istog ..
642,00RSD
OpisAleract je dijetetski proizvod koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum i vitamin B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma. ALERACT se koristi za:Prevenciju spontanog pobačaja i pre..
1.275,00RSD
SASTAV: -  Koren zečjeg trna ( Ononidis radix 10% -  Herba majkine dušice ( Serpylli herba ) 25% -  Herba rtanjskog čaja ( Saturejae mont. herba 20% -  Herba vranilove trave ( Origani herba ) 25% -  Herba rastavića ( Equiseti herba ) 20%UPOTREBA: Supenu kašiku čaja preliti sa 250ml hladne vode, ..
368,00RSD
Brend: FARLIN
- Podesive dužine. - Smanjuje pritisak na leđne mišiće. - Omogućava koži da normalno diše. - Dodatna podrška u trudnoći...
2.637,00RSD
Folna kiselina je neophodan vitamin B grupe za stvaranje i održavanje novih ćelija. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj embriona još ..
250,00RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)