Meni
Korpa

Kurje oko

Brend: PHARMAVITA
Alfa-beta rastvor je preparat za uklanjanje bradavica, kurijih očiju, žuljeva i hiperkeratoza. Bradavicu, kurije oko, žulj ili hiperkeratozu pažljivo premazati četkicom. Sačekati da se prosuši i formira tanak film. Ponoviti postupak. AlfaBeta FilmX2 primenjivati ujutru i uveče. Kurije oči se, uz pr..
375,00RSD
CLAVEX – preparat za uklanjanje kurjih očiju, bradavica, žuljeva ili hiperkeratoza CLAVEX je specijalno formulisani preparat za spoljašnju upotrebu u čiji sastav ulaze i ekstrakti, masna i etarska ulja biljnog porekla. Aktivnu komponentu ovog preparata čine standardizovani uljani ekstrakt kantariona..
420,00RSD
Način primene: Pre upotrebe stopala treba oprati sapunom u toploj vodi, obrisati i potpuno osušiti a naročito zulj i njegovu okolinu. Nakon toga iseći traku flastera između dva prstena, ukloniti zaštitnu foliju, žuti melem postaviti tačno na žulj i pritiskom što prisnije prilepiti. Krila flastera p..
120,00RSD
Brend: VALERIJANA
Satar je preparat na bazi kolodijuma koji skida tvrde bradavice i tvrde žuljeve u roku od 7 do 14 dana. Okolnu zdravu kožu potrebno je zaštititi Family kremom. Način upotrebe Naneti dva puta dnevno ciljano na promene...
350,00RSD
SCHOLL FLASTER ZA KURJE OKO Scholl-ovi flasteri za uklanjanje žuljeva poseduju ciljano dejstvo radi bezbednog i efikasnog uklanjanja žuljeva. Scholl-ov sistem diskova pomaže u zaštiti okolne zdrave kože. Meko amortizaciono jastuče za trenutno ublažavanje bola i pritiska Dermatološki testirani flast..
255,00RSD
Jastučući brzo i efikasno otklanjaju kurje oči sa kože. Osnovni sastojak je salicilna kiselina koja jednostavno uklanja žuljeve i sve vrste kurjeg oka. - Trenutno ublaženje bola i pritiska; - Visoko delotvorni flaster; - Ultra mek; - Ciljano lekovito dejstvo radi efikasnog uklanjanja...
220,00RSD
Wartner Olovka protiv kurjeg oka sadrži TCA gel koji ima veću koncetraciju u odnosu na Wartner Olovku protiv bradavica. S obzirom na to da je uzrok nastanka kurjih očiju i tvrdokornih žuljeva drugačiji u odnosu na uzrok nastanka bradavica, potrebno je imati drugačiji pristup tretmanu. TCA izaziva pi..
1.566,00RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)