Meni
Korpa

4U PHARMA

Brend: 4U PHARMA
Koristi se za ublažavanje stomačnih tegoba (grčevi, nadutost, proliv). Spolja kod zapaljenskih procesa kože i sluzokože, opekotina, ekcema, hemoroida, za ispiranje rane.Supenu kašiku cveta kamilice preliti šoljom (200ml) ključale vode.Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Čaj procediti. Piti ..
220,00RSD
Brend: 4U PHARMA
Kompresorski inhalator za decuDizajn u obliku foke prilagođen deciSideStream aerosol tehnologija obezbeđuje bržu terapijuVreme trajanja inhalacije: 6 minutaPogodan za profesionalnu i kućnu upotrebuKontinuiran rad pogodan za korišćenje u zdravstvenim ustanovamaJedinstvena SideStream tehnologija78,20..
6.300,00RSD
Brend: 4U PHARMA
Maca tablete sadrže velike kolicine aminokiselina, vitamina, minerala i ugljenih hidrata. Bogata je mineralima kalcijuma, joda, magnezijuma, cinka. Obiluje vitaminima B grupe i vitaminima C i E.Povecava zicku izdržljivost i energiju, jaca imunitet. Ima pozitivan uticaj na hormonsku ravnotežu, nivoe..
2.295,00RSD
Brend: 4U PHARMA
Sok od ananasa posebno je osvežavajući napitak tokom letnih meseci, ali zbog nutritivnih sastojaka kojima obiluje odličan je izbor tiokom cele godine.Rabenhorst sok od ananasa je potpuno prirodan, ne sadrži konzervanse, te je bez dodatka vode i šećera.Ovo sočno, tropsko voće smatra se jednom od najz..
530,00RSD
Brend: 4U PHARMA
Česta promena vremena, naglo zahlađenje, polazak dece u vrtiće i škole posle raspusta, i boravak u zatvorenim prostorima predstavlja jedan od ključnih uzroka infekcija u ovo doba godine. Često i prekomerno pijenje antibiotika koje lekari najčešće propisuju, naročito za vreme zimskih infekcija, mogu ..
672,00RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)