Meni
Korpa

BIOCLIN BV

Brend: BIOCLIN BV
Sprečava i tretira vaginalne tegobe.     Sprečava i ublažava bakterijsku vaginozu (BV)     Smanjuje neprijatan miris i pojačan sekret     Ima trenutni umirujući efekat na svrab i iritaciju     Ublažava vaginalne tegobe     Optimizuje vaginalnu floru i stanje tkiva     Sprečava gljivične infekc..
1.400,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
Proizvod Multi-Gyn FemiWash: je prirodan i neiritirajući Štiti i optimizuje vaginalnu floru kože Vrlo blago i efikasno čisti Ne sadrži sapune, parfeme, konzervanse je koncentrovanEfikasnost Multi-Gyn FemiWash-aIntimna oblast kod žena sastoji se od labija (usana) koje prekrivaju otv..
970,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
Sprečava i tretira gljivične vaginalne infekcije:     Leči i sprečava gljivične infekcije vagine     Prebiotski stimuliše laktobacile     Oslobađa od svraba, iritacije, neprijatnog mirisa i sekreta     Sprečava (ponovnu) infekciju kandidom     Prebiotski efekat podržava zdravu vaginalnu floru ..
1.600,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
- Prirodni gel sadrži patentirani 2QR kompleks koji blokira proizvodnju bakterija i štiti od infekcija- namenjen je za intenzivnu negu u analnim oblastima kao što su hemoroidi, svrab itd. - Pomaže u sprečavanju hemoroida i grčeva u rektumu - posebno se preporučuje za ublažavanje analne nelagod..
0,00RSD
Brend: BIOCLIN BV
Trenutno smanjuje suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje     Optimizuje stanje vaginalnog tkiva     Sprečava iritaciju i izvrstan je lubrikant     Prirodan je, siguran i štiti vaginalnu floruVišestruko dejstvo Multi-Gyn LiquiGel-aMulti-Gyn LiquiGel ima jedinstveno dejstvo. Multi-Gyn LiquiGe..
1.027,00RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)