Meni
Korpa

DIET PHARM

Brend: DIET PHARM
UroProstal kapsule su dodatak ishrani s ekstraktima plodova sabal palme i korena koprive, cinkom, likopenom i selenom.Delovanje:Ekstrakti sabal palme i korena koprive doprinose normalnoj funkciji prostate i mokraćnih puteva.Cink doprin..
1.130,00RSD
Brend: DIET PHARM
Kapsule Makulin plus su dodatak ishrani za zaštitu vida.Delovanje:  Kapsule Makulin® plus kao dodatak ishrani preporučujemo starijim licima za prevenciju nastanka katarakte (očne mrene) i usporavanje razvoja makularne degeneracije. Korisne su kod lica s izraženim aterioskler..
1.420,00RSD
Brend: DIET PHARM
Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon fizičkih aktivnosti,u slučaju virusnih i bakterijskih infekcija organizma.Vitamin C može povećati apsorpciju gvožđa. Preporučuje se oprez kod pacijenata na terapiji a..
645,00RSD
Brend: DIET PHARM
Kondroin forte tablete,dijetski dodatak svakodnevnoj ishrani,sadrži kondroitin sulfat iz hrskavice morskog psa i glukozamin sulfat.Delovanje: Preporučaju se kod degenerativnih i reumatskih promena na zglobovima, kod otežane pokretljivosti, bolova i njihove ukočenosti.Preporučaju se za oporavak ..
1.200,00RSD
Brend: DIET PHARM
Kapsule Glukozamin sulfat su dodatak ishrani za kosti i zglobove. Sposobnost organizma da stvara glukozamin s godinama se smanjuje, što se neposredno povezuje s povećanom sklonošću različitim mehaničkim povredama zglobnih struktura i njihovim degenerativnim promenama.     &n..
800,00RSD
Brend: DIET PHARM
Delovanje:Koristi se za jačanje otpornosti organizma. Kao dodatak ishrani savetuje se osobama sa povećanim metaboličkim potrebama ( sportisti,osobe podložne čestim infekcijama,osobama koje se jednolično hrane ili su na restriktivnim dijetama,u slučajevima čestog uzimanja lekova,osobama koje rade teš..
810,00RSD
Brend: DIET PHARM
Iako je biotin jedan od manje poznatih vitamina B grupe, on igra vrlo značajnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Nazivamo ga još i vitamin H.Delovanje:Biotin je važan u metabolizmu proteina, masti i ugljenih hidrata iz hrane. Uključen je u biosintezu masnih kiselina, glukoneogen..
490,00RSD
Brend: DIET PHARM
Delovanje:Ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja.DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga.Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim perfomansama.Sastav:DHA  250mgEkstrakt lista ginka  60mgNiacin 10mgPantotenska kiselina  6mgVitamin B..
932,00RSD
Brend: DIET PHARM
Makulin® Plus kapsule su dodatak ishrani s FloraGLO® luteinom, ZeaoneTM zeaksantinom, cinkom, bakrom, vitaminima C i E, kao i DHA i EPA omega-3 masnim kiselinama iz Epax® koncentrata ribljeg ulja.Makulin Plus kapsule namenjene su odraslim osobama za održavanje normalne funkcije vida.Uputstvo za upot..
1.010,00RSD
Brend: DIET PHARM
Omega 3 je dodatak ishrani sadrži EPA i DHA omega-3 masne kiseline koje su namenjene za zdravlje srca i  krvnih sudova, vida, kostiju, za izbalansiran nivo holesterola, bolje mentalne funkcije...
620,00RSD
Brend: DIET PHARM
Hemero Protect je krem za olakšavanje tegoba sa hemoroidima.Delovanje:Aktivni sastojci u kremu Hemero Protect smanjuju bolove i zapaljenje i podstiču zaceljivanje u slučaju spoljnih i unutrašnjih hemoroida.Beta-glukan ubrzava epitelizaciju i stvaranje kolagena što doprinosi bržem zaceljiva..
700,00RSD
Brend: DIET PHARM
Delovanje:Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su alkil-gliceroli omega-3 masnih kiselina Immuno Shark kapsule su izuzetno koristan proizvod, koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u kr..
612,00RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)