Meni
Korpa

FRUCTUS

Brend: FRUCTUS
Biljni čaj od herbe kantariona Sastojci: list kantariona 100% Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po želji.Pakovanje: 20 filter kesica..
50,00RSD
Brend: FRUCTUS
Mešavina biljnog čaja sa aromom brusnice44g (20 filter kesica x 2,2g)Sastojci : list brusnice 31%, cvet hibiskusa, plod brusnice 20%, plod divlje jabuke, aroma brusnice 7%, plod zoveUputstvo/ način pripreme: Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu, prelijte sa 2 dl ključale v..
230,00RSD
Brend: FRUCTUS
Fructus čaj đumbir i limun Prijatnog mirisa i ukusa.U pakovanju 20 kesica..
248,00RSD
Brend: FRUCTUS
Ovaj čaj se naročito preporučuje zimi, kada nastupaju prehlade i grip, za jačanje imuniteta i brže ozdravljenje. Međutim, čaj od hibiskusa možete piti i leti kao hladan osvežavajući napitak. Ovaj čaj je naročito korišćen u Kini i Indiji, odakle i vodi poreklo, pa je popularan u lečenju mnogih tegoba..
79,00RSD
Brend: FRUCTUS
Filter čaj od nane-Sastav: list nane 100%Pakovanje: 20 filter kesicaProizvodi i pakuje: Fructus d.o.o...
85,00RSD
Brend: FRUCTUS
Crni čaj je čaj čiji je stepen oksidacije viši u odnosu na zeleni, oolong ili beli čaj.Sve četiri vrste se dobijaju od lista biljke Camellia sinensis.Crni čaj poseduje jaku aromu i sadrži više kofeina od drugih čajeva sa nižim nivoom oksidacije...
160,00RSD
Brend: FRUCTUS
Čaj od šumskog voća je idealna kombinacija lekovitog bilja, voća i arome. Ovakva mešavina daje napitak posebnog ukusa koji je istovremeno koristan i za zdravlje, kao prirodni izvor flavona koji pokreću antioksidante u organizmu. Zimi se pije topao, a leti rashlađen i predstavlja odličan osvežavajući..
155,00RSD
Brend: FRUCTUS
Nefermentisani čaj30 g (20 filter kesica x 1,5g)Sastojci: list zelenog čaja 100%Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl vrele vode (max 85°C) i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po želji...
77,00RSD
Brend: FRUCTUS
Mešavina zelenog i biljnog čaja sa aromom limuna30g (20 filter kesica x 1,5 g)Sastojci: List zelenog čaja 73%, List matičnjaka, Aroma limuna 6%, Kora limuna 1%Uputstvo/način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2 dl vrele vode. Ostavite da stoji 4 minute. Izvadite filter kesicu i zasladite čaj ..
83,00RSD
Brend: FRUCTUS
“Zeleni zmaj” je čaj za mršavljenje, rađen po čuvenoj kineskoj recepturi, i verovali ili ne, još pre 5.000 godina Kinezi su ga pripremali i konzumirali u cilju kontrolisanja telesne mase, odnosno mršavljenja. Kinezi su narod s najnižom stopom gojaznosti na svetu zahvaljujući čajevima koje svakodnevn..
688,00RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)