Meni
Korpa

GLAXO SMITH KLINE

Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Parodontax zubna pasta ima jedinstvenu formulaciju specifičnog ukusa, koji se većini korisnika svideo nakon 14 dana primene.Sastav: Ne sadrži natrijum-fluorid.Način primene: ..
387,00RSD
xtra Fresh zubna pasta pomaže u sprečavanju krvarenja desni, pri čemu stvara dugotrajan osećaj svežine u ustima.Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Nova Parodontax® Extra Fresh je pasta za zube za svakodnev..
475,00RSD
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Pranje zuba Parodontax® Fluorid zubnom pastom za svakodnevnu upotrebu, efikasno pomaže u uklanjanju karijesa i zaustavljanju krvarenja desni.Sastav: Natrijum-fluorid (1400 ..
480,00RSD
Sensodyne Classic klinički dokazano olakšanje od bola i dnevna zaštita za osetljive zube. Preporučeno od strane stomatologa. Aktivni sastojak Sensodyne Classic zubne paste blokira mikro kanaliće u izloženom dentinu i zaustavlja bol. Kada se koristi dva puta dnevno, Sensodyne Classic stvara efikasnu ..
387,00RSD
Pasta je posebno formulisana za osetljive zube.Osetljivost zuba nastaje kada je dentin izložen spoljašnjim uticajima, pri čemu su mikro kanalići koji vode do zubnog nerva otkriveni.Kada dođe u kontakt sa toplim, hladnim, slatkim, kiselim ili čak i sa četkicom za zube, tada se zubni nerv nadraži ..
499,00RSD
Sensodyne Repair & Protect pasta za zube predstavlja proizvod iz Sensodyne linije proizvoda za oralnu higijenu, koji je specijalno dizajniran za potrebe osetljivih zuba.Njena posebna formulacija, produre duboko u zub, ublažava zubne nerve, uklanjajući tako bol u vašim zubima...
750,00RSD
Zubna pasta Sensodyne za izbeljivanje je preporučena od strane stomatologa. Klinički dokazano olakšava bol i predstavlja dnevnu zaštitu za osetljive zube.Ukus mente ustima pruža osećaj čistoće i svežine.Delovanje: Aktivni sastojak Zubne paste Sensodyne za izbeljivanje, kalijum nitrat, prodire d..
650,00RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)