Meni
Korpa

LABORATOIRE DE LA MER

Physiomer Hypertonic Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos. Delovanje: Otpušava zapušen nos u toku prehlade,rinitisa i rinofaringitisa Ubrzava rešavanje nazalnih simptoma Sman..
1.200,00RSD
Physiomer Gentle Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa.Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa...
1.003,00RSD
Physiomer Kids nežno čisti nosne hodnike uklanja sluz, infektivne agense i zagađenja u slučaju zapušenog nosa tokom prehlada ili gripa.Preporučuje se za decu od 2.godine. Delovanje: Physiomer Kids Sprej se nežno raspršuje i na taj način: čisti nosne hodnike u slučaju zapušenog nosa tokom prehlade il..
1.206,00RSD
Physiomer Strong Jet je proizvod za negu i čišćenje nosa koji je u obliku prijatnog i snažnog mlaza. Svojim snažnim raspršivanjem uklanja čvrst i gnojni sekret koji se može javiti u post operativnom periodu nakon endonalaznih operacija, ili kod pacijenata koji boluju od hroničnih rino-sinusioidnih p..
1.495,00RSD
Physiomer Unidoses je dizajniran za jednostavnu upotrebu na bebinim nozdrvama i osetljivom predelu oko oka.Physiomer Unidoses se koristi:- Za čišćenje nosnih kanala deteta u svrhu održavanja nesmetanog disanja;- Za čišćenje i čuvanje vlažnosti očiju i kapaka deteta..
877,00RSD
Rhinaction se koristi za tretman prehlade, rinitisa i nazofaringitisa kod dece starije od 3 godine i odraslih. Rhinaction je rastvor koji otpušava, pročišćava nosne kanale i rešava problem zapušenog nosa. Prevdstavlja kombinaciju hipertonične morske vode i kompleksa 3 eterična ulja: Ravintsara, Thym..
620,00RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)