Meni
Korpa

MAX MEDICA

Brend: MAX MEDICA
Delovanje:GS Flex je formulisan na bazi glukozamin sulfata, hondroitin sulfata, serapeptaze i vitamina C i D. Namenjen je očuvanju strukture i normalne funkcije zglobova.Najefikasniji poznati hondroprotektori su glukozamin sulfat i hondroitin sulfat. Zajedničkim delovanjem, oni poboljšavaju pok..
2.430,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela).Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno, i to ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i problema sa kožom i desnima.Kao sas..
198,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Sinergističko delovanje B12, folne kiseline (Vitamin B9) i biotina (Vitamin B7) poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem, takođe povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije. Prevencija moždanog udara, depresije, gubitka pamćenja i koncentracije, perifernih neuropatija. Vitamin ..
653,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju.Cink je antioksidant koji je veoma važan za funkcionisanje imunološkg sistema i igra važnu ulogu u izgradnji proteina. Zbog toga je neophodan u brojnim fiziološkim procesima kao što su koordinacija hormona i nervnog sistema.S obzir..
356,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Pomažu jačanje imuniteta i utiču pozitivno na opštu otpornost organizma.Imuno C plus pomaže jačanje ćelija odbrambenog sistema i predstavlja odličnu prevenciju protiv prehlade i gripa.Ljudski organizam je u stanju da se izbori sa mnogo toga, ali nekada mu je potrebna pomoći da u situacijama ekst..
446,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Jabukovo sirće+C će vam pomoći da vratite energiju ako ste anemični jer nadoknadjuje gvožđe, koje se bolje iskorišćava u prisustvu vitamina C, a snižava i krvni pritisak. Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štiti od kardiovaskularn..
621,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje: prevencije moždanog udara, depresije, gubitka pamćenja i koncentracije, perifernih neuropatija Način primene: 1 kapsula dnevno,u jutarnjim časovima Pakovanje: 30 kapsula..
792,00RSD
Brend: MAX MEDICA
CILANTRO X Opis proizvoda: Korijander, Coriandrum sativum, u našoj ishrani predstavlja mnogo više od začinske biljke. Zbog svojih medicinskih svojstava, korijander je širom sveta tradicionalno upotrebljavan, a današnje eksperimentalne studije dodaju brojne nove fiziološke efekte ovoj biljci. Dokaz..
2.565,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Cink igra važnu ulogu u vitalnim funkcijama organizma kao što su imuni sistem, zarastanja rana, stimulacija formiranja kostiju i normalne funkcije mrežnjače.Delovanje:Normalna funkcija imunog sistema Održavanje normalnog zdravlja kostiju Normalne kognitivne funkcije Normalna plodnost i re..
299,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje: problemi sa snom i depresijom, kao prevencija gubitka pamćenja, kod mišićnih i nervnih bolova, prevencija bolesti srca i moždanog udara, preporučuje se kod osoba koje dugotrajno upotrebljavaju alkohol, Način primene: Preporučuje se 1 kapsula dnevno, u jutarnjim časovima. Pakovanje..
250,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Ginko 40 poboljšava cirkulaciju i koncentraciju Poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, smanjuje depresiju i bolove uzrokovane migrenom. Poželjno je koristiti ga ako postoje problemi sa jetrom ili bubrezima, raznim upalama, impotencijom. Pospešuje iskorišćavanje glukoze, pa je koristan i za ..
360,00RSD
Brend: MAX MEDICA
Multi B kompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Podstiče rad nervnog sistema. Pomaže zarаstanјu rаnа. Vitamini B kompleksa su neophodni za za rast i r..
315,00RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)