Meni
Korpa

Ambrozija

Brend: HEALTH AID
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim antiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene. • jača imuni odgov..
2.316,00RSD
Meke gel kapsuleUlje iz spora pečurke GANODERMA LUCIDUM -meke gel kapsuleLek kineskih careva 4000 godinaDeluje na održavanje zdravlja (antibakterijski i antiinflamatorni efekat)Prevencija i podrška antitumorskoj terapiji (imunoaktivatorno i imunomodulatorno dejstvo uz hemoterapiju i radioterapiju)Po..
9.100,00RSD
Brend: ABELA PHARM
Immuno GD-poly pomaže kod: - Alergija - Infekcija - Oštećenja jetre SPREČAVANjE ALERGIJA: Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje i svrab očiju, curenje i svrab nosa, začepljen nos, uporan suvi kašalj, otežano disanje uz ”zviždanj..
2.129,00RSD
Brend: DMG ITALIA
Medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom namenjeno tretmanu i prevenciji otežanog disanja na nos, funkcionalnog porekla.» Indikacije:Medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom namenjeno tretmanu i prevenciji otežanog disanja na nos funkcionalnog porekla.» Sastav:Laktoferin, karboksimetil b..
850,00RSD
Šumeće tablete s kalcijumom i vitaminima C, K1, B6 i D3 koji pospešuju iskoristivost kacijuma osnovnog koštanog minerala.Bez šećera, sa zaslađivačem.Kalcijum je neophodan za:rast i razvoj kosti i zuba funkcionisanje neuromišićnog sistema održavanje normalnog ritma rada srca zgrušavanje krvi ub..
196,00RSD
LECTRANAL 60 kapsula Za ublažavanje alergijskih reakcija. Lectranal predstavlja inovativni pristup u rešavanju alergijskih simptoma na prirodan način, vrlo delotvorno i bez uspavljujućeg dejstva. Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma...
1.505,00RSD
Prirodno rešenje za ublažavanje alergijskih reakcija.Delovanje: Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma. Lectranal stimuliše proizvodnju specifičnih plazma ćelija i sintezu zaštitnog imunoglobulina IgG koji omogućava neutralizaciju aler..
777,00RSD
Brend: NAZALEZE LTD
Prirodna zaštita od alergena iz vazduha (polen,prašina,grinje,životinjske dlake)za decu od 18 meseci i odrasle! NASALEZE ALLERGY-PRIRODNI ŠTIT OD ALERGIJA ZA CELU PORODICU !!!Nasaleze allergy sprej za nos sadrži prirodnu, inertnu, praškastu celulozu biljnog porekla i prah mente.Klinički je dokaz..
1.075,00RSD
Brend: VALERIJANA
Koristi se kod upale sinusa, zapušenog nosa, alergija, glavobolje.Način upotrebe: Vihalar umasirati u predelu sinusa ili na početak nosa. Za inhaliranje, rastvoriti 1 kafenu kašiku u pola litra vode. Tokom grejne sezone, 1 kafenu kašiku Vihalara dodati u isparivač koji se postavlja na radijator...
445,00RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)