Meni
Korpa

Boginje

Cinkova pastaCink se već decenijama koristi kao krema za različite dermatološke probleme uzrokovane nedostatkom Cinka u organizmu. Pasta deluje protivupalno kod različitih upalnih stanja kože poput atopijskog dermatitisa, intertriginoznih dermatitisa, u lečenju akni, rozacee , perioralnog dermatit..
245,00RSD
Brend: VALERIJANA
Krečno mleko predstavlja kombinaciju talka, cink-oksida i glicerola. Koristi se za zasušivanje kože kod upaljenih bubuljica, nakon kozmetičkih tretmana, a kod dece kod boginja.Pre upotrebe dobro promućkati.Način upotrebe Nanosi se ciljano na bubuljice ili boginje, najbolje uveče. Ujutru oprati v..
365,00RSD
Ovčije boginje (takodje varičele) su akutna infektivna bolest, koja se obično javlja kod male dece. Bolest izaziva virus Varicella zoster. Glavni i najdosadniji simptom koji prati ovčije boginje je osip koji svrbi. Javlja se kao crvene tačkice, koje se ubrzo šire u male plikove. Vrh plika se lako sk..
968,00RSD
Gel u spreju za hlađenje i olakšavanje simptoma ovčjih boginja.Delovanje: Crvene tačkice i plikovi koji se javljaju kod ovčjih boginja često svrbe i često se događa da se upale i inficiraju bakterijama. Češanje po takvim područjima može da dovede do širenja infekcije i formiranja ožiljaka. Care Vi..
938,00RSD
Ovčije boginje ili Varičela je naročito zarazna dečija bolest koju uzrokuje Varicella zoster virus, od koje najčešće oboljevaju deca. Karakteriše ga blago povišena temperatura, osip na koži i svrab. Ovaj osip se najpre javlja u vidu crvenih tačkica u predelu grudnog koša i na stomaku a zatim se širi..
803,00RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)