Meni
Korpa

Kolagen

Prirodni bioaktivni kolagen peptidi kolageni hidrolizat (CH) stimulišu regeneraciju hrskavice Ovo potvrđuju rezultati dve nezavisne istrage koje su predstavljene na kongresu Osteoartritis Research Societi International (OARSI) u Montrealu. Kliničko ispitivanje koje je obavila Harvard..
5.890,00RSD
Goveđi želatin – kolagen u prahu 250g Preporučuje se za održavanje normalne funkcije kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata. Za održavanje nivoa kolagena u organizmu i elastičnosti krvnih sudova, negovanje kože i jačanju noktiju i kose. Govedji želatin - Kolagen u prahu..
799,00RSD
ointace Collagen tablete sadrže visoko definisani, hidrolizovani kolagen tip II koji ima poboljšanu apsorpciju. Predstavlja jedinstveni molekul sa povoljnim uticajem na održavanje homeostaze, zglobne hrskavice i izgradnje vezivnog tkiva. Redovna upotreba Jointace Collagen tableta: ..
2.005,00RSD
Čemu služi MaxMedica Kolagenezin Doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože. Proizvod Kolagenezin sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena koji je najsličniji ljudskom kolagenu. Glavna razlika između ribljeg i svih ostalih vr..
1.676,00RSD
No-dol KOLAGEN NODOL® KOLAGEN je dijetetski suplement inovativne formulacije sa kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i vitaminom C. Namenjen je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama koje imaju problem sa povredama i bolnim zglobo..
1.553,00RSD
SUPER COLLAGEN BEAUTY Opis proizvoda: NOVA FORMULA ZA PODMLAĐIVANJE LICA I TELA! Svi znamo da čarobna tableta ne postoji ali zato postoji nešto što je najpribližnije tome! SUPER COLLAGEN BEAUTY SA BIOTINOM! ANTI AGE PREPARAT #1 U SVETU. Jedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximal..
2.095,00RSD
KONAČNO SUPER COLLAGEN BEAUTY DIRECT!REVOLUCIONARNA FORMULA ZA PODMLAĐIVANJE LICA I TELA SADA U NOVOM OBLIKU! Direct- u formi mikro granula koji se rastapa direktno u ustima bez dodavanja vode!-BRZO-LAKO-KOMFORNO-SJAJAN UKUS KALIFORNIJSKE POMORANDŽESUPER COLLAGEN BEAUTY DIRECT SA BI..
1.568,00RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)