Meni
Korpa

Grčevi kod beba

Latopic je jedini proizvod koji se pije i koji je namenjen za novorođenčad, decu i odrasle sa atopijskim dermatitisom. Latopic deluje centralno (sistemski).Za razliku od svih krema koje na lokalnom nivou smanjuju crvenilo, Latopic svojim centralnim dejstvom smanjuje mogućnost razvoja alergijske reak..
2.445,00RSD
Biogaia kapi Probiotske kapi za decu. Protiv grčeva kod beba, dijareje, tokom uzimanja antibiotika, za jačanje imuniteta. Studije pokazuju da Lactobacillus reuteri Protectis štiti digestivni trakt od „loših“ bakterija. Ona se vezuje za crevnu sluzokožu i epitelne ćelije i stvara kolonije u crevima i..
1.155,00RSD
Umiruje bebino plakanje usled poteškoca sa varenjem Blag, prirodan… sa komoracem da olakša varenje i smanji digestivnu nelagodnost. Cvet pomorandže Daje delikatnu aromu ovoj formulaciji. Cvet lipe: Pospešuje varenje i ima umirujuća svojstva. Može da se koristi i kod najmlađih. Jednostavna primena (s..
1.071,00RSD
Brend: CANPOL BABY
- termofor za bebe koji ne zahteva dodatan izvor toplote ni struju - jednostavnim pritiskom na pločicu tečnost se zagreva pri čemu za nekoliko minuta dostiže temperaturu 50 stepeni i održava je 40 minuta - iskuvavanjem vraća se u prvobitno stanje - dostupan u više razčičitih oblika i boja..
616,00RSD
Brend: MERCK
JEDINSTVEN PREPARAT ZA TRETMAN GRČEVA(KOLIKA) KOD BEBA. NOV I PRIRODAN PRISTUP GRČEVIMA(KOLIKAMA) KOD BEBA. KLINIČKI DOKAZANA BEZBEDNOST I EFIKASNOST PREPARATA. COLIEF, KAPI ZA BEBE ELIMINIŠU UZROKE NELAGODNOSTI I BOLA KOD BEBA. ENZIM LAKTAZA RAZLAŽE LAKTOZU NA GLUKOZU I GALAKTOZU. OLAKŠAVA VARENJE ..
2.622,00RSD
Brend: NEOCEUTICALS
ColiPrev® se sastoji samo od prirodnih sastojaka, enzim laktaza je njegova glavna komponenta.   Sastav: 56,9% laktaza, 25% glicerol, 17,2% voda, 0.9 % stabilizator – Kalijum hlorid Visoko aktivni enzim laktaza je ekstrahovan iz gljivice Aspergillus Orizae koja je izvor biološki aktivne laktaze stabi..
1.553,00RSD
Humana čaj za dojilje (namenjen majkama koje doje svoje bebe, kao i trudnicama) predstavlja veoma ukusnu i dobro izbalansiranu mešavinu ekstrakata lekovitog bilja i voća, koja pruža osećaj zadovoljstva. Humana čaj za dojilje uspešno odgovara povećanim potrebama majke dojilje za unosom tečnosti odgov..
675,00RSD
Omni-Biotic Panda predstavlja poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života. Specifičan mehanizam dejstva bakterijskih sojeva u Omni-biotic-u koji se sastoji u imunološkoj modulaciji i vraćanju balansa Th1/Th2 ćelija doprinosi znatnom smanjenju intestinal..
4.100,00RSD
Brend: SIIT S.R.L.
Probiodrops je specifična probiotska formulacija koja sadrži pažljivo izbalansirana dva soja probiotskih bakterija, prirodnih stanovnika crevne mikroflore.   1 mL rastvora u trenutku pripreme suspenzije sadrži 15 milijardi živih liofilizovanih probiotskih bakterija:  Lactobacillus rhamnosus Rosell-1..
931,00RSD
Dnevna doza od 7 kapi sadrži najmanje 1,4 × 109kolonijskih jedinica mikroinkapsulirane probiotske kulture Lactobacillus rhamnosus GG kapi su primerene za novorođenčad, odojčad i decu neutralnog su mirisa i ukusa ne sadrže alergene (mlečne belančevine, laktozu, gluten, jaja, ribe, kikiriki, susam, SO..
912,00RSD
Sadrže probiotsku kulturu LGG® (Lactobacillus rhamnosus GG®), koja je sa više od 250 sprovedenih kliničkih ispitivanja najispitivanija probiotska kultura na svetu. WAYA® LGG® ima status dijetetske hrane za posebne medicinske potrebe, a namenjena je odojčadi i deci. - održava zdravu crevnu mikrofloru..
912,00RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)